KOE AAN ZEE


Roos en haar vriendje Eddie helpen opa een handje op de boerderij. Als opa op een zonnige morgen in zijn eentje naar de markt gaat, willen Roos en Eddie ook iets leuks. ‘Ik ga naar zee,’ zegt Eddie. Roos wil graag met hem mee, maar Eddie zegt dat dat niet kan: ‘Jij moet op de dieren passen.’ Dan krijgt Roos een goed idee: ‘De dieren mogen ook wel eens een dagje vrij!’

Koe aan zee is een vrolijk verhaal over het werk op de boerderij en wat dieren doen tijdens een dagje aan zee. Over plagen en verdriet, honger hebben en samen plezier maken. Kinderen en ouders zullen zich herkennen in de kolderieke gedragingen van de geit, de eend en de koe op het strand. Met toneel, poppenspel en muziek in een verrassend en kleurrijk decor.

Koe aan zee is geïnspireerd op het thema van het bekroonde prentenboek Boer Boris gaat naar zee van Ted van Lieshout en Philip Hopman.

Koe is op vakantie, geit en eend zijn mee samen op de trekker, lekker naar de zee. Hallo, hoge golven, dag duinen en het strand dit is het fijnste plekje, van het hele land.

Leeftijd: 3 – 7 jaar.